Vi fotterapeuter på Uppsala Fot

Johan S , Tina och Johan K

PRESS

Hör vår grundare Johan Sten i reportage hos P4 Uppland på Fotens dag.

LYSSNA HÄR! »

Uppsala Fot hos sveriges radio

OM OSS

Vår verksamhet, i centrala Uppsala på Dragarbrunnsgatan 56, startade i november 2019. Vi som är fotterapeuter och medicinska fotvårdare är utbildade och diplomerade vid Axelsons Institute. Av många ansett som det främsta utbildningsinstitutet inom friskvård och hälsa i Norden.

Vi är medlemmar i Fotterapeuterna, vår verksamhet och våra behandlingar är försäkrade genom förbundet till trygghet både för våra kunder och oss själva.

Vi har en gedigen arbetslivserfarenhet inom andra yrkesområden sedan tidigare men har haft en längtan att kunna hjälpa mer handgripligt med vardagliga – samt ibland svåra – problem för våra kunder. Och det är fötterna som har som uppgift att bära oss genom livet.

SE VAD NÅGRA AV VÅRA KUNDER SÄGER

”Rekommenderar starkt! Väldigt fräsch miljö, bra kundkontakt. Fick mina fötter omhändertagna till orientalisk musik med en iskaffe i handen…Bästa hälsningar, extremt nöjd kund, Theodor”

”Lättillgängligt, supertrevligt bemötande och fräsch lokal. Fötterna är som nya efter en behandling. Rekommenderas!
Therese”

”Verkligen att rekommendera! Härligt med en tillgänglig klinik, lätt att boka tid och få omsorgen som behövs. Johan och Marie är båda proffsiga, varma och kunniga!
Gabriella”

Boka tid hos Uppsala Fot