VÅRD OCH OMSORGSBOENDEN

VÅRD OCH OMSORGSBOENDEN

BOENDEN

Från den 1/1-2023 har vi utökat vår personalstyrka med ytterligare en medicinsk fotterapeut med erfarenhet att arbeta med fotvård på vård- och omsorgsboenden.

Vi som besöker olika boenden är utbildade undersköterskor med erfarenhet av äldre, demens och psykiatri. Vi är även diplomerade medicinska fotterapeuter samt har avtal med Region Uppsala, för att kunna behandla diabetespatienter med remiss/vårdbegäran från diabetes-sköterska eller läkare.

Vi tar ett helhetsansvar med allt från planering, schemaläggning, kontakt med anhöriga, samarbete med ansvarig sjuksköterska eller enhetschef på boendet. Vi erbjuder individuell fakturering.

Det är samma fotterapeut som besöker ert boende vid varje behandlingstillfälle, allt för att skapa trygghet och kontinuitet. Självklart har vi behandlingsförsäkring via Sveriges Fotterapeuter.

 

Välkommen att återkoppla till oss!
Uppsala Fot AB

Tina Lindh
Ansvarig Vård- och omsorgsboenden
0722-490048
info@uppsalafot.se

  • Lokalt förankrade fotterapeuter – ger fin kontakt med brukaren.
  • Avtal med Region Uppsala för brukare med remiss/vårdbegäran.
  • Samma fotterapeut varje tillfälle – ger kontinuitet och trygghet.
  • Individuell faktura till angiven anhörig efter varje behandling.

Kontakta oss

Är du anhörig till en brukare som bor på något av de boenden vi hanterar (fråga personalen om de anlitar oss) ser vi gärna att du kompletterar uppgifter i kontaktformuläret nedan för enkel kontakt och fakturaadministration.

Adress

Boka tid hos Uppsala Fot